wubben chan logo

Samenwerkingen

Een essentieel aspect van ons DNA

Wij zijn niet slechts een ontwerp- en engineeringsbureau; wij zijn een levendig platform van kennis, waar samenwerkingen met andere vooraanstaande partijen en bedrijven een essentieel aspect van ons DNA vormen. Ons bureau fungeert als een knooppunt waar expertise wordt gedeeld, waar ideeën botsen en samensmelten, en waar de kracht van collectieve intelligentie wordt omarmd.

Kampman Architecten

Kampman Architecten en Wubben.Chan werken sinds 2022 aan diverse projecten intensief samen en hebben eind 2023 besloten om onder één dak verder te gaan aan de Naaldwijkse Tiendweg.

“Eén plus één was voor ons twee, of misschien wel drie! We hebben besloten onze werkzaamheden voort te zetten in Naaldwijk. Dat scheelt veel heen en weer rijden en korte lijnen werken toch het meest prettig,” zegt Marcel Kampman.

Kampman Architecten laat zich leiden door een aantal fundamentele principes. Hun open structuur stimuleert creativiteit en professionaliteit. Door nauw contact met diverse experts, waaronder landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen, streven zij naar optimale oplossingen voor elk project. Duurzaamheid staat centraal, zowel in het respectvol omgaan met de omgeving als in het gebruik van materialen en energie. Hun integrale benadering, gecombineerd met een focus op professionaliteit en kwaliteit, resulteert in architectuur die zowel esthetisch als functioneel is. Gesprekken met opdrachtgevers vormen de basis voor unieke en op maat gemaakte ontwerpen, waarbij het welzijn van mensen centraal staat. Deze benadering garandeert dat elk gebouw een verhaal vertelt dat past bij zijn omgeving en gebruikers.

Brand&Co.

Samen met SD Creative Agency en Van Reijn Creative Studio vormen we Brand&Co., een hechte strategische samenwerking met als missie het versterken van de identiteit en het imago van vastgoedprojecten. Dankzij onze gezamenlijke expertise en creativiteit zijn wij in staat unieke en impactvolle oplossingen te bieden voor de vastgoedsector.

Wanneer je samenwerkt met Brand&Co., kun je vertrouwen op onze expertise en toewijding om jouw doelstellingen te bereiken. Samen creëren we kansen en successen in de wereld van vastgoed en investeringen. Kies Brand&Co. als jouw strategische vastgoedpartner en til je projecten naar nieuwe hoogten.

Gardens Beyond Imagination

De samenwerking tussen Gardens Beyond Imagination, en Wubben.Chan betekent voor onze klanten dat ze genieten van een reeks unieke voordelen die hun woning en buitenruimte naar een hoger niveau tillen.  Onze gecoördineerde aanpak resulteert in een naadloze integratie van architectuur en landschapsontwerp, waarbij de unieke kenmerken van elk project worden benadrukt en versterkt. De ontwerpers van Gardens Beyond Imagination begrijpen de subtiliteiten van het buitenleven en werken nauw samen met onze architecten om jouw visie tot leven te brengen. Met aandacht voor detail en een focus op harmonie creëren we buitenomgevingen die zowel esthetisch als functioneel zijn, waarbij vakmanschap en creativiteit samen komen. Van het eerste concept tot de uiteindelijke realisatie bieden wij een allesomvattende oplossing die afgestemd is op jouw behoeften en levensstijl.

Club L'Interieur

Na acht jaar gewerkt te hebben voor diverse architectenbureaus, is Estelle van Beijnum in april 2021 gestart met haar eigen onderneming. Voortkomend uit haar ambities is Club l’Interieur ontstaan. Estelle gelooft in de mogelijkheid van het creëren van een uniek interieurontwerp dat aansluit bij de wensen en eisen van haar opdrachtgevers. Het ontwerpproces resulteert in een functioneel ontwerp met aandacht voor detaillering, materialen en architectonische elementen. Eenvoud en herhaling in combinatie met onverwachte details krijgen ruimte in een functionele heldere lay out. Haar ervaring van afgelopen jaren in combinatie met passie en gevoel voor stijl, vormen de basis voor eigentijdse ontwerpen.

Innobrix

Als Wubben.Chan hebben wij een langdurige samenwerking lopen met Innobrix voor ons iBuild-concept. Het Innobrix-platform is een op het web gebaseerd 3D-visualisatie- en configuratieplatform. Met deze online software service (SAAS) kunt u uw eigen configurator bouwen. Met de integratie van Autodesk Revit kunt u uw BIM-modellen snel en eenvoudig uploaden. Innobrix wordt nog krachtiger door de integratiemogelijkheden die we kunnen bieden met ons platform. Zo biedt Innobrix bijvoorbeeld een volledig open API die alle gegevens rechtstreeks toegankelijk maakt voor software van derden. Daarnaast hebben we een directe integratie met Autodesk Revit via een Add-in-module.

Nieuws

VG Visie | Samenwerking Wubben.Chan en Kampman Architecten levert slagkracht op
Zelfbouw kavels in Rotterdam
Samen creëren, samen genieten
𝗡𝗡 𝗠𝗮𝗿𝗮𝘁𝗵𝗼𝗻 𝗥𝗼𝘁𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗺 🏃‍♂️🏅
Samen successen vieren
"Speeddate" lunchbijeenkomst