Kampman verder onder 1 dak

Wubben.Chan en Kampman Architecten verder onder één dak

Wubben.Chan en Kampman Architecten verder onder één dak
Het Naaldwijkse bureau Wubben.Chan architecten en het Haagse Kampman Architecten hebben de handen ineen geslagen, per heden zullen de organisaties een kantoor delen aan de Naaldwijkse Tiendweg. “We hebben het afgelopen jaar bij diverse projecten intensief samengewerkt,” zegt Mike Wubben van Wubben.Chan, “deze samenwerking is zodanig bevallen dat we die verder wilden uitbreiden. Je merkt op zeker moment dat de digitale samenwerking prima loopt, maar in ons vakgebied is het goed om elkaar ook dikwijls te zien. Regelmatig zaten onze collega’s bij hen op kantoor, nabij het Haagse Bos. Vice versa mochten wij regelmatig onze vakbroeders van Kampman Architecten verwelkomen.”

Onlangs kwam een verdieping vrij in het kantoor waar ook Wubben.Chan is gevestigd. “Eén plus één was voor ons twee, of misschien wel drie! We hebben vrij snel het huurcontract rondgemaakt en we hebben besloten onze werkzaamheden voort te zetten in Naaldwijk. Dat scheelt veel heen en weer rijden en korte lijnen werken toch het meest prettig.” zegt Marcel Kampman van het gelijknamige kantoor.

Voor beide organisaties is het voordeel van de intensievere samenwerking een grotere slagkracht. Wubben vertelt trots: “We vullen elkaar goed aan; Wubben.Chan heeft ruim 45 medewerkers die actief zijn op drie terreinen: architectuur, engineering en de studio. Ofwel: modelleren, detailleren én het ontwerp visueel maken voor de eindklant. Als hedendaags architectenbureau bieden wij de volledige service van A-Z onder één dak.” Ook Kampman ziet het synergievoordeel: “Door deze samenwerking kunnen we een groot deel van de Nederlandse bouwmarkt tot ons klantenbestand rekenen en, belangrijker nog, we kunnen onze klanten een grotere service bieden. Onze acht architecten en BIM-modelleurs zullen zich snel thuis voelen in deze creatieve hotspot in Naaldwijk.”

In de nabije toekomst zullen de twee bureaus hun vertrouwde naam blijven dragen in de nieuwe samenwerking.
#wubbenchan #kampman #naaldwijk #architecten #architctuur#samen #samenwerken #westland #mkbwestland Wubben.Chan engineering | Wubben.Chan studio