wubben chan logo

Studio

Laat vastgoed tot leven komen

Breng elk aspect van vastgoed tot leven met onze gespecialiseerde diensten. Van hoogwaardige visualisaties met met ongekende details en realisme, vloeiende en meeslepende animaties die de unieke kenmerken van een uw vastgoedproject benadrukken, sfeerplattegronden met aantrekkelijke en gedetailleerde ontwerpen, product presentaties om de unieke eigenschappen van uw product te presenteren tot hoogwaardige publicaties voor vastgoedcommunicatie. Wij hebben de expertise in huis.

Visualisaties

Wij blinken uit in het creëren van hoogwaardige exterieur, interieur en vogelvlucht visualisaties voor een breed scala aan projecten, variërend van woonhuizen tot complexe utiliteitsgebouwen en verfijnde interieurs. Wij begrijpen dat de kracht van een visuele presentatie essentieel is voor het overbrengen van het ontwerp en het ondersteunen van de verbeelding van onze cliënten. Ons getalenteerde team van 3D-artiesten staat garant voor verbluffende en realistische visualisaties die uw droom werkelijkheid maken.

Werkproces

Tijdens de uitwerking van de visualisatie wordt per fase het beeld verder aangevuld met informatie. In elke fase kunt u feedback geven door middel van een online platform genaamd Reviewstudio. Hierin kunt u met het team op de gedeelde visualisatie feedback kenbaar maken welke in de volgende fase wordt meegenomen. In het eerste kennismakingsgesprek, geeft u de eerste informatie voor de uiteindelijke visualisatie. U kunt hierbij denken aan algemene informatie en gewenste context van het beeld door middel van referentiebeelden. Ook wordt de openbare inrichting en eventuele aanvullende wensen besproken om zo een helder beeld te krijgen wat de wensen zijn van de visualisatie.

Product presentatie

Laat ons de unieke eigenschappen van uw product op een dynamische en boeiende manier presenteren, waardoor uw doelgroep niet alleen ziet, maar ook de waarde van uw creatie voelt. Met de product presentatie van Wubben.Chan is uw product niet slechts een product, maar een ervaring. Van hoogwaardige animaties tot levensechte visualisaties, wij hebben de expertise in huis.

Animaties

Ons team van getalenteerde 3D-artiesten zet zich in voor het produceren van realistische animaties die de verbeelding prikkelen en een dieper inzicht bieden in het ontwerp. Of het nu gaat om het uitbeelden van de sfeer van een woning, het visualiseren van de constructie van een modern kantoorgebouw of het tot leven brengen van de subtiele details van een interieur. Wij staan bekend om het leveren van animaties die zowel informatief als visueel verbluffend zijn.

Vastgoedcommunicatie

Wij begrijpen dat de presentatie van vastgoed essentieel is voor het overbrengen van de unieke kenmerken en waarde van elk project. Onze toewijding aan vakmanschap, gecombineerd met creatieve flair, stelt ons in staat om publicaties te creëren die niet alleen informeren, maar ook inspireren. Onze focus ligt op het produceren van visueel aantrekkelijke en informatieve publicaties die de essentie van architectonische ontwerpen vastleggen. Om welk soort ontwikkeling het ook gaat, wij hebben de expertise om de unieke eigenschappen van elk project te benadrukken.

Sfeerplattegronden

Onze sfeerplattegronden geven een uniek inzicht in de hoedanigheid van een ruimte en tonen niet alleen de fysieke indeling, maar ook de emotionele impact. Kleuren, texturen en decoratieve elementen worden zorgvuldig geïntegreerd om een sfeer te creëren die perfect aansluit bij de visie van de klant. Of het nu gaat om een warme en uitnodigende woonkamer, een strak en modern kantoor of een levendige eetgelegenheid, wij zorgen ervoor dat de essentie van elke ruimte tot uiting komt.

Interesse?

Neem ​contact met ons op.​