wubben chan logo

Engineering

Van ontwerp naar realiteit

Als regisseur van complexe informatie streven wij, met passie voor architectuur, naar optimale maakbaarheid. Gedreven door de ambitie om een sleutelrol te spelen in complexe vraagstukken, nemen wij de regie binnen het bouwproces in handen. Als uw betrouwbare partner staan wij voor innovatieve oplossingen waar onze focus ligt in bouwkundige engineering, bouwkundige detaillering, projectmanagement, BIM-coördinatie, het ontwikkelen van configuratoren en het aanbieden van cloudoplossingen. Met onze efficiënte werkwijze en korte communicatielijnen met alle betrokken partijen waarborgen wij het gestroomlijnde proces. Door ons platform in te zetten, faciliteren wij duurzame verbindingen en werken nauw samen met maakpartners als verlengstuk van onze opdrachtgever. Met de focus op ontzorging streven we naar het meest optimale eindresultaat voor onze opdrachtgever en de eindgebruiker.

Bouwkundige engineering

Ontdek de kracht van doordachte bouwkundige planuitwerking met deze deskundige dienstverlening. Als pioniers in Building Information Modeling (BIM) begrijpen wij dat het succes van elk bouwproject begint met een zorgvuldige planning en gedetailleerde planuitwerking. Onze toegewijde professionals nemen de tijd om uw visie te begrijpen en werken nauw samen met u om een solide basis te leggen voor een succesvolle realisatie. Vooruitstrevende technologie en innovatie komen hierbij samen om de norm te verleggen binnen de bouwbranche.

Bouwkundige detaillering

Bouwkundige detaillering is de kunst van het verdiepen van ontwerpen naar technisch uitvoerbare bouwplannen. Een bouwkundig detailspecialist speelt, als verlengstuk van de opdrachtgever, een cruciale rol bij het waarborgen van de technische integriteit van een bouwproject. Onze bouwkundige detailspecialisten verfijnen het ontwerp tot technische maakbaarheid, waardoor de basis wordt gelegd voor een goede uitvoering die voldoet aan de vereiste voorschriften en kwaliteitsnormen.

BIM-coördinatie

Wij zijn regisseurs van complexe informatie, waarbij onze specialisten het totale BIM-proces coördineren en managen binnen een bouwproject. De BIM-coördinator heeft een sleutelrol in het efficiënt gebruik van BIM-technologie en het waarborgen van samenwerking tussen verschillende partijen die betrokken zijn bij een bouwproject, waarbij vooraf alle richtlijnen en processen worden vastgelegd met BIM-protocollen, BIM-uitvoeringsplannen en planningen. Middels kwaliteitscontroles en BIM-bijeenkomsten faciliteert de coördinator de samenwerking tussen diverse disciplines om ervoor te zorgen dat alle partijen effectief kunnen samenwerken en het optimale eindresultaat behaald kan worden. Als ondersteuning faciliteren we externe trainingen om het gebruik van de BIM-software en -processen op een hoger niveau te krijgen.

Configuratoren

Configuratoren worden gebruikt om de configuratie van een woning of gebouw aan te passen op basis van specifieke parameters, voorkeuren en opties. Het stelt gebruikers in staat om verschillende elementen van een woning, zoals het ontwerp, de lay-out, materialen, kleuren en functies, aan te passen volgens hun individuele voorkeuren en eisen. Met onze ruime expertise hebben wij reeds meerdere configuratoren voor diverse opdrachtgevers ontwikkeld.

Cloud oplossingen

Via een digitaal platform, zoals Autodesk Construction Cloud (ACC) en BIM collab, kun je zowel interne als externe samenwerkingspartners met elkaar verbinden. Dit platform biedt de mogelijkheid om het beheer van gegevens met betrekking tot diverse teams en projecten volledig te optimaliseren. Dit leidt tot een aangename, efficiënte en bovenal succesvolle samenwerking. Je kunt je projectresultaten verbeteren, zowel vanaf de ontwerpfase tot en met de beheer- en onderhoudsfase, en teams verbinden, evenals andere essentiële systemen waarmee je graag werkt.

Projectmanagement

Met een focus op helder gedefinieerde doelen en gedetailleerde planning zorgen we ervoor dat uw project soepel verloopt. Als partner nemen we de verantwoordelijkheid om onze opdrachtgever te ontzorgen gedurende het gehele proces. Onze ervaren projectmanagers zijn bedreven in het monitoren en sturen van de voortgang, het identificeren van risico’s en het waarborgen van effectieve communicatie gedurende het hele proces. Door middel van onze systematische benadering van het beheren van middelen, teams en processen kunnen we de gewenste doelstellingen behalen.

Interesse?

Neem ​contact met ons op.​