wubben chan logo

Cube House

Een innovatief, duurzaam en betaalbaar woningbouwconcept voor starters

Duurzaam, remontabel, esthetisch fraai, hoge bouwkwaliteit en snelheid, een aangenaam binnenklimaat en tóch nog betaalbaar, onder andere voor starters op de woningmarkt. Dit alles is mogelijk met het woonconcept Cube House. In samenwerking met Vink Bouw is dit concept gerealiseerd om het tekort aan betaalbare woningen op de markt tegen te gaan. Inmiddels zijn er verschillende projecten gerealiseerd en staan er nieuwe op de planning.

Een slimme constructie

De constructie van de Cube House is eenvoudig, maar zit slim in elkaar. Ieder Cube House bestaat uit een aantal flexibel inzetbare componenten met vaste afmetingen, waardoor er gevarieerd gekozen kan worden, maar de montage eenvoudig blijft. Extra luxe voorzieningen of materialen kunnen, zowel tijdens de bouwfase als wanneer de woning al is bewoond, worden toegevoegd. Zo kun je terwijl je er al woont blijven doorsparen voor luxere opties. Een Cube House heeft een zeer korte bouwtijd, dus je hoeft nooit lang op jouw nieuwe woning te wachten.

De plattegrond

De plattegrond van een Cube House is slim en efficiënt opgezet. Door de compacte entree met de daarachter geschakelde trap blijft er voldoende ruimte over voor een ruime woonkamer en keuken. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. 

 

Cube House in Nieuwkoop

Met het project De Grendel ontwikkelden en realiseerden wij 16 starterwoningen in Nieuwkoop. Een uniek woonconcept met zoveel mogelijk woonkwaliteit voor een betaalbare prijs, ideaal voor starters.

Cube Tower

Op basis van de bestaande rasters is het Cube House concept doorontwikkeld tot een hoogbouwvariant, omdat het Wubben.Chan-team ervan overtuigd is dat de Cube Tower een van de juiste antwoorden is op de enorme woningbouwopgave waar Nederland voor staat en, in het verlengde daarvan, de grote behoefte aan binnenstedelijke verdichting. De Cube Tower is een ontwerp met vele voordelen; slim, eigentijds, demontabel, flexibel, snel, duurzaam en betaalbaar en wacht nu eigenlijk alleen op uitvoering.

''Een duurzame, betaalbare en modulaire woning met een moderne, industriële uitstraling, speciaal ontwikkelt voor starters op de woningmarkt''

Mike Wubben

Nieuws

"Speeddate" lunchbijeenkomst
Wubben.Chan familiedag 2023
Jong Management Westland op bezoek
Jurybezoek Wubben.Chan
Dag van de Ondernemer
Wubben.Chan en Kampman Architecten verder onder één dak