Nieuwbouw Event Westland

Nieuwbouw Event Westland

Uitnodiging Nieuwbouw Event Westland!

📣 Goed nieuws voor alle nieuwbouw-woningzoekenden in Westland!  Op zaterdag 1 april van 11.00 tot 15.00 uur zijn wij te vinden op het Nieuwbouw Event Westland bij ons in het gebouw (Tiendweg 2C in Naaldwijk). 

Dit is dé kans om op één moment en op één locatie kennis te maken met diverse nieuwbouwprojecten in Westland. Onze architecten zijn aanwezig, dus vraag ze gerust wat je wilt weten over de projecten. Zoals bijvoorbeeld het verhaal achter het ontwerp en krijg toelichting van de architect. 

Dat is nog niet alles! Wij bieden de mogelijkheid om een virtueel kijkje te nemen in jouw mogelijke toekomstige woning terwijl de bouw nog moet beginnen. Enkele projecten zijn zelfs te bekijken middels Virtual Reality. Zet jij de 3D bril op en kijk je mee naar de toekomst?

Mis dit evenement niet! Kom langs op zaterdag 1 april 2023 tussen 11.00 en 15.00 uur (vrije inloop) bij Tiendweg 2C in Naaldwijk en laat je inspireren en ontdek álles op nieuwbouwgebied!

Deelnemende projecten – partners naast Wubben.Chan:
– Waelse Weelde ’s-Gravenzande
– Nieuw Zand ‘s-Gravenzande
– De Nieuwe Tuin Heenweg ’s-Gravenzande
– Waelrijk ’s-Gravenzande
– Van Buyten II Poeldijk
– Boomgaerde Monster
– Interior services
– Helm & Heus Finance

Ons doel is de Westlandse nieuwbouwzoekers kunnen inspireren, informeren en wegwijs maken op nieuwbouwgebied. Wil jij alles weten over de ins en outs over het aankoopproces, de nieuwbouwprojecten, de mogelijkheden, duurzaamheid & financieringsopties?
Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!