MKB UITSLAG

Meest vooruitstrevend en innovatief in de branche

๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ณ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ต๐—ฒ.
Trots moment voor ons team! Afgelopen donderdag hebben Mike Wubben & Aad Wubben de themaprijs voor โ€˜Meest vooruitstrevend en innovatief in de brancheโ€™ namens ons allen in ontvangst genomen. Wij zijn hier natuurlijk hartstikke trots op. Samen streven we naar vooruitgang en innovatie, mooi dat juist dit zo wordt erkend. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes โ€“ het is de inzet van het hele team die het succesvol maakt!

We feliciteren de winnaar BICT Groep van harte met de MKB Westport Notarissen ondernemersprijs 2023! Ook willen wij Eetcafé De Wittefeliciteren met de prijs โ€˜Leidend in aantrekkelijk en betrokken personeelsbeleid’.

Een speciale dank voor alle aandacht in de afgelopen weken en voor de prachtige bekroning die tijdens de feestelijke avond is uitgereikt. Bedankt jury van de MKB Westport Notarissen N.V. Ondernemersprijs 2023, onder leiding van voorzitter Lars Boellaard, Shirley Schelkers namens MKB Westland, Brendan van den Berg namens Rabobank Westland, Paul Langereis namens Westland Infra, Eric de Winter namens MKB Westland en de vorige winnaar, Frans van Alphen namens Argos Packaging & Protection.