'Kavels achter de duinen'1

'Kavels achter de duinen'

Bouwkavels

Er zijn nieuwe bouwkavels te koop aan de kust tussen Den Haag en Monster, variërend in oppervlakte van 370 tot 850 vierkante meter. Heeft u altijd al uw droomhuis willen bouwen op deze unieke locatie? Schrijf u dan voor 15 maart 2023 in voor een bouwkavel. Wonen op deze plek geeft altijd een vakantiegevoel dankzij de prachtige natuur en de bijzondere sfeer in de wijk. Ervaar zelf wat deze woonplek zo uniek maakt

Zelf een huis ontwerpen en laten bouwen is een fantastisch en intensief proces dat veel voldoening geeft én waar veel bij komt kijken. U wordt voor korte tijd ‘projectmanager’ en moet dus budget, planning en kwaliteit bewaken. Gelukkig zijn wij er als professional waarbij wij veel werk en zorg uit handen kunnen nemen.

Het kavelaanbod

Wubben.Chan is meer dan zomaar een architectenbureau. Het is een familiebedrijf met een ambitieus en innovatief karakter. Als gedreven architectenbureau zijn wij gespecialiseerd in o.a. het ontwerpen en realiseren van vrijstaande woningen. Ons team bestaat uit een hecht samenwerkende groep professionals uit verschillende disciplines, die elkaar versterken om projecten van de hoogste kwaliteit te creëren.

‘Kavels Achter de Duinen’ bestaat uit 60 zelfbouwkavels met oppervlakten van circa 370 tot 850 m². De kavels gaan gefaseerd in verkoop. Verkoopfase 1 is nu gestart en telt 13 kavels.

Klik hier voor meer informatie over dit project.

“Ervaar zelf wat deze woonplek zo uniek maakt”