wubben chan logo

Wij zijn genomineerd voor de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023!

Met trots kunnen we bekendmaken dat Wubben.Chan genomineerd is voor de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023!

Deze nominatie is een mooie erkenning van ons streven om met duurzame samenwerkingen het verschil te maken in de markt. We zijn iedereen die hieraan heeft bijgedragen enorm dankbaar.

We bedanken het team, onze partners en opdrachtgevers. Zonder jullie inzet en vertrouwen zou deze nominatie niet mogelijk zijn geweest.


De uitreiking vindt plaats op 23 november in de Oude Kerk in Naaldwijk. Ongeacht de uitkomst is deze nominatie een waardering waar we trots op zijn.


Team Wubben.Chan

Op 9 oktober hadden we als team het genoegen om de twee juryleden, Frans van Alphen van Argos Packaging & Brendan van den Berg van Rabobank Westland, te verwelkomen op ons kantoor. Samen met de WOS Media brachten ze een bezoek voor de meewerkstages. Dit is een onderdeel van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023.
 


Onze ochtend begon met een informele kennismaking onder het genot van een kop koffie, waarbij we in het kort vertelden over Wubben.Chan architecten. Al snel was het tijd voor de meewerkstages, waarbij de juryleden twee opdrachten kregen om een dieper inzicht te krijgen in onze bedrijfsactiviteiten.
 


Opdracht 1: Ontwerp je eigen stad.


Opdracht 2: Ontwerp je eigen woning.
 


Wat ons betreft zijn Frans en Brendan met vlag en wimpel geslaagd voor hun stage.

Bedrijfspresentatie

Op maandag 31 oktober zijn de juryleden van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023 bij ons op bezoek geweest. Deze middag stond in het teken van een uitgebreide bedrijfspresentatie en een rondleiding door het kantoor. Met een flinke dosis gezonde spanning hebben we de jury meegenomen in ons bedrijf. Een zeer leuk en uniek moment om onszelf op deze manier te kunnen en mogen presenteren.

Bedankt: Lars Boellaard (namens partner Westport Notarissen N.V. en als voorzitter van de jury), Shirley SchelkersEric de Winter (namens MKB Westland), Brendan van den Berg (namens Rabobank Westland), Paul Langereis (namens Westland Infra), Frans van Alphen (Argos Packaging & Protection, winnaar 2023), Stefan Stolk (presentator van de prijs en interviewer voor de opnames) & Marjan Naaktgeboren (jury ondersteuning MKB Westland) voor jullie bezoek. 

We hebben genoten!

Over een aantal dagen zijn wij te zien op WOS media. Zij hebben afgelopen tijd verschillende opnames gemaakt tijdens dit grote avontuur! 23 November is de prijsuitreiking van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023. Wij kijken er naar uit!

Heeft u ons al gezien op de WOS? 🎥

De afgelopen weken hebben we de juryleden op bezoek gehad voor de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023. Met een meewerkstage, rondleiding en bedrijfspresentatie hebben we onszelf met veel plezier mogen presenteren.

Hieronder terug te kijken.